Papptak i Varberg med omnejd

TAKET ÄR EN MYCKET VIKTIG DEL AV BYGGNADEN OCH KRÄVER DÄRFÖR EXTRA OMSORG VID VAL AV LEVERANTÖR. Sm Tak ger dig ett professionellt resultat du kan lita på.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vad är papptak?

Papptak tillverkas oftast av tjära eller asfalt och rullas ut och svetsas samman på taket. Papptaket fungerar på alla typer av tak men har ett övertag på platta tak över andra taktyper. Papptaket skyddar underliggande takkonstruktion från både väder och vind och är framtaget anpassat efter det nordiska klimatet. Är du intresserad av papptak? Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Vad är fördelarna med Papptak?

Fördelarna med papptak är många men det man oftast brukar prata om först är kostnaden. Papptak är billigare än andra taktyper och går snabbare att montera. Även fast det är billigare och går snabbare att lägga så betyder det inte att kvalitén är sämre. Papptak håller inne värmen bra i hus och skyddar effektivt mot fukt och vatten. 

Behöver ditt tak ses över eller är du i nybyggartankar?

Anlita oss, SM TAK i Varberg AB, vi utför stora som små jobb. Taket är en mycket viktig del av byggnaden och kräver därför extra omsorg vid val av leverantör. Vi lämnar gärna en offert till dig men först måste vi komma ut och titta hur taket ser ut och vad som behövs åtgärdas.

Skicka en prisförfrågan

Takbesiktning

Taket är en mycket viktig del av byggnaden och kräver därför extra omsorg vid val av leverantör. Vi väljer därför att använda produkter från Soprema group.

Läs mer här

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av papptak och takläggning överlag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert - Självklart är du välkommen om du har några frågor! Kontakta oss

Kontakta oss