Vi besiktar ditt tak i varberg

TAKET ÄR EN MYCKET VIKTIG DEL AV BYGGNADEN OCH KRÄVER DÄRFÖR EXTRA OMSORG VID VAL AV LEVERANTÖR. vi åtar oss uppdrag av takbesiktningar i varberg med omnejd.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur mår ditt tak?

Under en takbesiktning tar vi reda på en rad viktig information bland annat om taket är säkert att arbeta på och när eventuellt underhåller eller byte behövs. Utan en ordentlig besiktning är det svårt att få en uppfattning om takets verkliga kondition och eventuella risker och problem. Förutom att du som fastighetsägare kan känna dig säker på att taket mår bra så är det även information som kan vara avgörande vid en försäljning. Bara genom en takbesiktning kan du ta reda på ditt taks aktuella status.

Låt ett proffs göra besikningen

Utöver att besikta taket och dess funktion ser vi även över avvattningssystem och hängrännor, samt andra sammanhängade funktioner. Efter en besikning lämnar vi ett fullständig besikningsprotokoll över takets kondition samt vilka åtgärder vi rekommenderar. Att utföra regelbundna besikningar hjälper dig undvika större renoveringar som kan kosta bra mycket mer än mindre åtgärder. 

Vi hjälper dig med takläggning i Varberg

Anlita oss, SM TAK i Varberg AB, vi utför stora som små jobb. Taket är en mycket viktig del av byggnaden och kräver därför extra omsorg vid val av leverantör. Vi lämnar gärna en offert till dig men först måste vi komma ut och titta hur taket ser ut och vad som behövs åtgärdas.

Skicka en prisförfrågan